Potraga za stanom - stresno iskustvo ili ne? | Nekretnine Obradovic

 

Svi znamo koliko je stresno tražiti stan. Vrlo često u ponudi stanova nema baš onakvog kakav ste zamislili, ili je upravo takav stan daleko iznad Vašeg budžeta.

U prilog tome govori činjenica da ili ćete naći stan koji Vam odgovara prema strukturi, ali neće po lokaciji, ili čak po ceni, ili obrnuto… Sve to je jako stresno i deprimirajuće. Takođe, dovoljno je stresno ući u proceduru za dobijanje stambenog kredita. Stan ili kuća u Beogradu nisu nešto što možete lako da kupite, prodate ili zamenite sutradan. To su ulaganja i kupovine za ceo život, ili barem pola života, dok Vaša deca ne odrastu i ne požele da kupe, prodaju, iznajme stan ili kuću za sebe, koji će im odgovarati po strukturi, ceni, lokaciji, spratnosti, starosti i ostalim bitnim faktorima koji određuju ne samo cenu, već i to da li Vam nekretnina u potpunosti odgovara ili ne.

 

Unapred morate isplanirati budžet, kao i strukturu nekretnine koju tražite, lokaciju koja će Vam odgovarati i u narednih par godina, osim ako to nije stan koji planirate da kupite, a onda da ga ubrzo preprodate. Kupovina i prodaja stanova ili kuća, ne idu tako brzo, a ni lako. Potrebno je da stan ili kuća budu uknjiženi, najbolje je kad je samo jedan vlasnik nad tom nepokretnošću, kako ne bi dolazilo do eventualnih pravnih sporova između vlasnika i kupca (ukoliko jedan od vlasnika ne želi da proda stan, ili ne želi po toj ceni, itd.), dešava se i da nekad prodavac odustane od prodaje nekretnine i tako u nedogled. Zato kupovina, ali i prodaja stana zaista jesu mnogo stresni, ali i lepi događaji u životu.

 

Kažu da ne postoji veća sreća od kupovine prvog stana, venčanja i rođenja deteta. Kako ne biste sami gubili vreme i živce, najbolje bi bilo da dođete u našu Agenciju i da zajedno sa našim Agentom prodaje potražite najbolju nekretninu prema svim potrebnim kriterijuma, kako biste takvom vrstom kupovine bili zadovoljni do kraja svog života, kao i članovi Vaše porodice. Nije nemoguće pronaći stan kao iz bajke. Najsrećniji smo kada zajedničkim snagama dođemo do idealne nekretnine, koja je po svim Vašim merama i kada nam se nakon nekog vremena javite da ste se uselili i da ste zadovoljni, možda i više nego što ste očekivali! Sa zadovoljstvom naglašavamo da imamo jako veliki broj zadovoljnih kupaca i prodavaca nekretnina u našem portfoliju!

 

Kupovina stana-Nekretnine Obradovic

 

Takođe, naš Agent prodaje, kao i advokat će Vam pomoći da izbegnete sve pravne probleme i rešiće Vam sve nedoumice, pomoći Vam oko svih informacija o stanju na tržištu i cenama, načinima kupovine nekretnine, poreskim olakšicama, itd.