Pregled Tržišta Nekretnina u Beogradu - Avgust i Septembar 2023

Otkrijte najnovije podatke o beogradskom tržištu nekretnina iz naše sveobuhvatne analize za Avgust i Septembar 2023, sa pogledom u budućnost i najnovija ažuriranja.

Naša temeljna analiza za Avgust i Septembar 2023 pruža ključne informacije o tržištu nekretnina u Beogradu, ukazujući na aktuelne brojke i identifikujući trendove. Upoređivanjem sa prethodnim periodima, jasno je da postoji blago usporavanje u prodaji nekretnina, što pruža jedinstven uvid u dinamiku tržišta.

Avgust: U Avgustu je tržište zabeležilo ukupnu vrednost prodatih nekretnina od 81.954.463 EUR. Broj prodatih objekata iznosio je 711, dok je ukupna kvadratura prodanih nekretnina bila 36.491 m². Prosečna cena po m² iznosila je 2.245,9 EUR, pokazujući stabilnost u cenovnom segmentu.

Cene sstanova Beograd Avgust 2023.god

Septembar: Za mesec Septembar beležimo ukupnu vrednost prodatih nekretnina koja iznosi 79.044.944 EUR, sa 704 realizovane prodaje i ukupnom kvadraturom od 35.585 m². Prosečna cena nekretnina po m² neznatno je opala na 2.221,3 EUR.

Cene Stanova Beograd Septembar 2023.god

Zaključak: Iako se primećuje blago smanjenje tržišne aktivnosti u odnosu na prošlu godinu, cene ostaju relativno konstantne, ukazujući na potencijalnu stabilnost u tržištu. Nastavićemo da pratimo tržišne uslove i pružamo uvid u ključne indikatore koji će doprineti razumevanju trendova. Za redovnu obaveštenost o stanju na tržištu, pratite nas na društvenim mrežama.

Naš profil na Instagramu, "nekretnineobradovic", pruža najaktuelnije informacije i stručne analize koje mogu biti od koristi pri donošenju važnih odluka o kupovini, prodaji ili investiranju u nekretnine.

Procenite Cenu Vaseg Stana On-Line